Fietssokken

X-Socks Bike Discovery

X-Socks Racing

Voor de perfecte krachtoverdracht!!

De X-Socks Racing model is bijzondelijk licht van gewicht en laag uitgesneden. De lichtgewicht afwerking geeft een optimaal contact van de voet via de schoen naar het pedaal en geeft zo een excellente controle en optimale kracht transmissie naar de pedalen.

X-Socks Street Biking Water Repellent

Voor het fietsen in nattere periodes!!

X-Socks Mountain Biking Short

Voor het ruige werk!!!

Bosjes, doorns, onkruid........Mountain Biken is het leukst wanneer het terrein ruig is. Maar effectieve bescherming mag niet ten kosten gaan van de bewegingsvrijheid. X-Socks voor Mountain Biking zijn plezierig te dragen en controleren het microklimaat in uw schoenen. Daarbij bieden deze X-Socks bescherming tegen beschadiging veroorzaakt door takken, bosjes en onkruid. De huidbeschermers met Robur zijn hier bijzonder effectief voor.

X-Socks Mountain-Biking Water Repellent

Sok voor elk weertype!!

Tijdens Mountain-biken kunnen altijd plassen en modderpoelen uit het niets opduiken. Een kans die iedere mountain biker een kick geeft. Helaas moet deze kick wel altijd bekocht worden met natte en koude voeten. Nu behoort dat tot het verleden, dankzij de speciaal behandelde X-Socks voor mountain biking. Druppels die op de sok komen vallen er eenvoudig weg van de waterafstotende laag af. Ondanks al deze voordelen ademt het materiaal toch nog en dankzij het fantastische AirConditioning Channel heerst er een comfortabel klimaat om de voet.

X-Socks Mountainbiking Energizer

De Mountainbiking Energizer, voorkom gezwollen onderbenen en voeten tijdens uw fietstocht.

Mede dankzij de ‘slimme compressie’ eigenschap, is dit de ideale sok om te dragen tijdens lange mountainbiketochten. De verscheidenheid in compressie langs de schacht helpt gezwollen of vermoeide voeten te voorkomen.

X-Socks Mountain-Biking Water Repellent White

Maat 35-38